Wednesday, February 27, 2008

Flere lune huer

Yep, det er simpelthen hue-år i år. jeg kan slet ikke stoppe igen....

Først en Peru-hue strikket i to tråde Alpaca og 1 tråd mohair. For lige at peppe den lidt op, har jeg hæklet 3 blomster i rester af forskellige nuancer Alpaca og Mohair. modellen er en ganske almindelig Peru-hue med hæklet kant.

Ingen kommentarer til billedet, tak! Det er sværere end man regner med at tage et billede af en hue man selv har på hovedet - især fra siden - det er jo begrænset hvor lange ens arme er :-)


Så den er her også lige i en flad udgave, hvor armenes længde ikke er af nær så stor betydning.....



Og så er der "Amanda" - det nyeste skud på stammen af hjemme-design. En hæklet sag i Eskimo med blomst og tråd i endnu en rest japansk uld. Da jeg efterhånden var blevet godt træt i armene af foregående seance, må I nøjes med et "ligge ned"-billede. Den er ellers god på :-)

Tuesday, February 12, 2008

Hytte-sokker.....

.....fordi livet er for kort til kolde tæer!




Ejermanden ved selv hvor de kan afhentes ;0)

Tuesday, February 5, 2008

Flere lune sager

Det bliver mest til de små projekter i disse tider. Lune sager.

Det er blevet til endnu et par tøfler efter Drops' opskrift. Strikket op i Mørkeblå Eskimo og med hæklet kant af noget virkeligt lækkert Japansk uld som jeg fandt i gemmerne, anden herkomst ukendt!




Så er det også blevet til en hue. Modellen er fra et tillæg i Hendes verden og garnet er en hvid uld af ubestemt herkomst og en rest Cocoon.



Ja - det er hvad man får ud af at bruge af gemmerne.... færre informationer :-)