Wednesday, April 15, 2009

Emma Peel

Der er godt gang i Emma Peel - selvom der har været visse udfordringer..... Jeg er en smule træt af at købe en ret dyr strikkebog og så er der fejl i opskriften, så man for det første får bestilt garnet forkert hjem og man må pille op igen, når det går op for en at der er fejl i bogen.... ARGGGHHHH!



Her ser vi hvordan farverne er på modellen.

Og i opskriften står der klart og tydeligt at den lyse blå er Main Color (MC) og den koksgrå er Contrast Color (CC) - og uden at læse meget mere (det burde jeg jo så have gjort...) bestiller jeg garn efter ovenstående...

Men såå...



På billedet herover "Waist....." strikkes i MC - men hov det er jo den lyse farve.... og på modellen er det helt klart kontrastfarven - den mørke.

Heldigvis nåede jeg ikke så langt, kunne jo ret hurtigt se at der var noget galt, når man skal slå masker op med MC???? hvad for noget - den lyse farve??? Næ nej sådan er det da ikke på billedet.

Irriterende når man selv skal regne ud at der er byttet rundt på tingene i opskriften i forhold til modellen på billedet! Er der andre derude der har været igang og opdaget samme fejl - eller er det bare mig der har misforstået alt??

Nå, ikke mere brok - jeg er kommet igang!

Honeycomb oh honeycomb

Så er April huen Mesi færdig.



Og jeg er vældig tilfreds. Jeg valgte at strikke i en rest Lang Mille Colori (som jo er mit nye favoritgarn) Resten er i grå toner og passer flot til en rest sort uld. Så endnu en hue er færdiggjort fra lageret - det kompenserer vel lidt for at jeg indkøbte 5 nye nøgler til mit påskeprojekt....

Saturday, April 11, 2009

Postbudets påskeæg

Postbudet havde et lille påskeæg med idag.



Det er så garnet han havde med - så kan jeg få startet på denne skønne kjole til min datter. Emma Peel fra Mason Dixon Knitting Outside the Lines

God påske til Jer alle derude

Februar i huer!?

Så blev februar huen endelig færdig. Det har godt nok været lidt af en udfordring for mig at strikke med to garner på én gang, især når begge er i dobbelt tråd. min pegefinger var slet ikke med på legen.

Men nu er den her. Strikket i dobbelt alpakka fra Drops fra mit eget uendelige lager.



Strikkefasthed er åbenbart også en udfordring for mig. Huer bliver ihvertfald sjældent så store som jeg forventer!! Den her skulle være størrelse 10-12 år, men min datter på 5 kan knap nok krænge den ned over ørerne, men mon ikke jeg kan få den afsat til anden side :-)