Friday, January 25, 2008

Conrad

Så kom der et billede af superdejlige Conrad med sin nye hue. Den klær ihvertfald ham bedre end Isabels frisør dukke....

Tuesday, January 22, 2008

Isabel Hue

Jeg ved ikke rigtig hvad der blev af mit indlæg af denne hue, som jeg selv har designet, men her kommer der ihvertfald et billede.

Opskrift vil også blive uploaded, så snart jeg har skrevet den ren :-)

Thursday, January 17, 2008

Huer og sokker der luner

Ja, nu er det jo ved at være ret længe siden jeg har opdateret her på siden. Jul, nytår og halsbetændelse har taget det meste af min tid.

Iblandt mine nytårsfortsætter var der et par stykker der omhandlede mine strikkevaner. For 2008: jeg har kigget på mit garnlager og besluttet at jeg ikke må købe nyt garn for efter juli, en lille undtagelse hertil, medmindre det er et bestillingsprojekt som jeg ikke har garn til i mine gemmer - men altså INGEN garn til eget hygge forbrug. Derudover vil jeg prøve at begrænse antallet af igangværende projekter, og at montere færdiglavede projekter inden jeg starter på nye.

Det er meget ambitiøst - det ved jeg godt :-)

Nå, men her kommer lige et par billeder af ting og sager jeg har nørklet med og færdiggjort.

Isabels hyggesokker er færdige, og hun er meget glad for dem. Der er blevet hygget rigtig meget i dem allerede.


Isabels far fik så en lun hue til ørene. Har aldrig strikket til ham før, men for at han ikke skal føle sig helt udenfor fik han denne, som er en DROPS model strikket i Alaska garn også fra Drops.


Jeg lovede opfølgende billeder på mine egne sokker. Jeg synes de blev superlækre. Alletiders garn at strikke i (On-line).



Og sidst men ikke mindst.... og dog - en lille hue til en kollegas lille ny. Har ved overdragelsen forsøgt at lokke faderen til at tage et billede af poden med huen, istedet for Isabels sminkedukke... så hvem ved, måsker dukker der snart et nyt billede op...
Modellen er en almindelig peruhue str. 3 mdr. fra..... ja, det må jeg lige tjekke. Den er strikket i to tråde Alpakka og er super blød.