Sunday, January 21, 2007

Chica

Har lige gjort denne lille trøje færdig. Ejeren Chica virker vældig fornøjet - nu fryser hun i hvertfald ikke længere.

Tuesday, January 16, 2007

Lidt af hvert

Tak til strikke_jane og tina for den pæne omtale af mine rundpinde-etuier. Jeg lægger gerne en opskrift ud - men som nævnt er vi midt i en flytning, så vi er ikke fuldt oppe og køre PC mæssigt.

Har gjort et par projekter færdig her i løbet af weekenden, men gemalen er taget til Las Vegas med digital kameraet, så billederne må vente.

Hmm - der er åbenbart andre der heller ikke kan få opskriften i Kreative Kvinder til at gå op. Ærgeligt, jeg er også selv ret vild med modellerne i bladet - både sy- og strik! En anden ting der har irriteret mig ved deres strikkeopskrifter er , at de ikke anfører strikke fasthed!

Jeg er blevet medlem af Webstrikkerne, Lua Along 2007 og Nordic Secret Pal 5, men kan stadig ikke finde ud af lægge knapper på min blog, hvis der er nogen der kan hjælpe er de mere end velkomne til at skrive til mig

Friday, January 12, 2007

Flytterod

Puha, vi ligger i flytterod, derfor har jeg ikke været indenom længe. Men jeg har da nogle billeder med. Jeg lavede denne kaffekande hætte med matchende grydelapper til min mor i julegave. Hun fik også et par af æggevarmerne vist tidligere.

Right now we are moving and everything is a mess. That's why I haven't blogged in almost a month. I do however have a couple of pictures for you. I did this coffepot warmer with matching potholders for my mom for x-mas, I also gave her some of those eggwarmers from earlier on.

Og så et surt opstød. Strikkede denne hue til min 3-årige datter efter en opskrift i Kreative Kvinder. Huen er størrelse 6 år. Har fulgt opskriften til punkt og prikke!!! Str. 6 år? ja - i HOBBIT størrelser. Selv dukken ser grusomt overrasket ud! Er der andre derude der har forsøgt sig med denne hue fra bladet? Jeg husker ikke om det var blad nr. 1 eller 2. Men irriterende er det.

And now - somewhat of a pain in the neck! I knitted this hat for my 3 year old daughter using a model from the Danish magazine Kreative Kvinder (creative Women). The model is supposed to fit a 6-year old. I followed the instructions 100%. Size 6 years - yeah in HOBBIT-ville. Even the doll looks overwhealmingly surprised. If anybody else have tried knitting this cap, please let me know how it went. Don't remember if it was from the 1st or the 2nd issue. But it really is a shame!